torsdag 8 november 2007

Stoooopid

Ok, det är inte riktigt i klass med DeShawn Stevenson (som Jakob skrev om HÄR), men nu ser det ut som att den gode DeShawn börjar få lite konkurens i kampen om titeln ÅMKS (Årets Mest Korkade Spelare).

Möt Scot Pollard:

Scot har nämligen inte bara ligans dummaste frisyrer (och dummaste flickvän som tydligen är "hjärnan" bakom de bisarra hårkreationerna, WHIPPED!) utan dessa frisyrer verkar nu också smittat av sig på Scots lilla hjärna.

I somras skrev Pollard på ett ett-årskontrakt med Boston, förmodligen det smartaste han någonsin gjort, och här kommer en liten utskrift från Pollards möte med Bostons General Manager Danny Ainge:

- Så, Scot. Kul att du vill spela med oss. Tror du att du kanske skulle kunna följa Kevins, Pauls och Rays exempel och kanske raka av dig håret? Inte? Neeeehepp, ok. Men du kan ju försöka "keep it on the low" så att säga hehe.

Nu när alla papper är signerade återstår det bara för dig att välja nummer!- Jadu, Danny-boy, det där med att raka huvudet kan ni glömma. Den frippan har jag nämligen redan haft. Och det här med tröjnummer har jag tänkt mycket på och jag väääääljer, *trummar med fingrarna på Ainges skrivbord*, 33!
- Eh, Scot, sa du 33 bara för att det står så på skynket som hänger på väggen bakom mig?


- Eh, nej. Jag, eh, älskar 33. Och, eh, min flickvän tyckte jag skulle välja det.

- Eh, ok, då måste jag tyvärr meddela att det numret är pensionerat och är inte lämgre tillgängligt.

- Åh typiskt. Vem är det som har haft det numret egentligen?

- Eh, Larry Bird. Du vet, din General Manager i Indiana. Tjock, ful, vit kille med löjlig accent. Kommer du ihåg honom? Så du får välja ett annat nummer.- Eh ok, bummer. Hmmm, vad ska jag då välja? Det måste ju vara något som speglar min crazy personlighet. Vad sägs som 00?
- Eh, tyvärr Scot. Det numret är inte heller tillgängligt. Det tillhörde nämligen Robert Parish. Du vet, han den bra svarta killen som tillsammans med Bird och McHale var de första "big three" och som är en av de bästa centrarna i historien, spelade med Michael Jordan i Chicago, vann totalt 4 NBA-titlar och har rekordet i spelade matcher, någonsin. Nytt nummer.- Ok, men då vet jag precis vad jag ska välja. Det coolaste och bästa numret av alla, 666! The number of the beeeeaaaassssst, aaaarggggghhhhh, blöööööh! Coolt va?
- Alltså, du är ju verkligen dummare än vad du ser ut, och nu är jag trött på det här. Det ryms ju inte tre siffror fattar du väl, stooopid. Det får bli 66 istället. Men det är ju coolt det också...

- Ja ok då, men jag skulle egentligen velat ha en liggande 8:a eller π men jag antar att 66 får duga. Laters, Danny-boy.

1 kommentar:

Gagge sa...

Alltså fellas, den här bloggen skulle vara den mest besökta i världen om den var på engelska. Rock on, säger jag bara!