torsdag 22 januari 2009

Utslagsfrågan


Slutställningen i kampen om gräddsnipan toppades som bekant av tre personer med tre rätt var; Statistik-Stefan, Remmets och Frank the tank. Därför behövs antingen en metallsåg eller en utslagsfråga för att avgöra det hela. Eftersom metallsågsscenariot vore lite slöseri på en prima snipa kör vi på idé nummer två, utslagsfrågan. Here goes:

Utslagsfrågan
Utslagsfrågan, Hur många Gary Payton-bilder har jag i min basketbildsamling?

Från 93-98 var jag en basketbildsamlare av rang. De pengar jag hade gick antingen till basketbilder, bussbiljetter ner på stan för att köpa basketbilder eller vetelängder från Ica Träffen (RIP). Mycket pengar var det inte att splasha runt men jag snittade nog ändå 1-2 paket basketbilder i veckan.

Min favoritspelare för tillfället var Gary The Glove Payton varför jag nu har en hel del Payton-bilder i min ägo. Frågan lyder alltså hur många Payton-bilder jag lyckades samla på mig under min relativt korta men intensiva basketbildsamlarkarriär?

Den som svarar närmast korrekta antalet går hem med snipan. Tävlingen gäller endast Stefan, Remmets och Frank så alla andra får lov att se sig i stjärnorna eller på myrorna för en liknande snipa.

Svar tas emot Januari ut, sedan är loppet kört.

Lycka till!

3 kommentarer:

Frank The Tank sa...

Min gissning är att du har 13 bilder på GP!

Remmets sa...

Tror på 9 bilder på the Glove!!!!

Stefan sa...

Med tanke på att jag har 25 bilder på Tim Hardaway och bara samlade i två år borde du ha minst 30 på handsken. Men eftersom jag vill åt snipan och är taktiker är min officiella gissning 14 bilder på GP.