måndag 8 december 2008

Kvartsamtalsdags i Fantasyn

Ungefär en kvarts säsong har passerat varför det har blivit dags för kvartssamtal med mina Carlshöjd Corner Boys. För er som inte vet vad jag pratar om kan jag berätta att CCB är mitt Fantasylag som startade säsongen så eminent för att de senaste veckorna sjunka som en sten av bly och andra jättetunga ämnen. Därför kände jag att ett utvecklingssamtal var på sin plats så det blir någon ordning på den här skiten igen.

Carlshöjd Corner Boys

Baron Davis, PG: Äntligen börjar du få lite fart på benen och spelet. Dock skjuter du fortfarande som en kratta och det måste du sluta med om vi ska vinna den fantastiska HDL-bucklan som alldeles strax är klar. Annars har jag inte så mycket att klaga på hos dig längre eftersom jag skiter fullständigt i spelarnas riktiga lag vinner eller ej. Im only in it for the stats!

Jamal Crawford, PG/SG: Hela bytesgrejen gjorde ju att vi tappade ett par matcher tillsammans men nu verkar det som att Golden State nästan kan vara ännu bättre för dig och dina stats än vad Knicks var. Fler assist men lägre FG% men det tar jag vilken dag i veckan som helst. Min förhoppning är dessutom att du ska jobba dig uppåt 25poäng/match-strecket så jag kan vinna poäng-poängligan i alla fall.

Rashard Lewis, SF/PF: Förutom din risiga skott% spelar du ungefär som väntat. Så få ordning på kornet så blir jag helnöjd. En och annan assist till skulle inte vara fy skam heller.

Amar'e Stoudemire, PF/C: Din senaste tvåveckorssvacka skrämde livet ur mig. Jag valde ju dig med min förstapick och sen river du av en tvåveckorssejour med typ 18 poäng, 4 returer och 6 turn-overs. Inte top-notch direkt. Men nu verkar du ha kommit igång igen så jag hoppas att det där var din enda svacka för säsongen.

Rasheed Wallace, PF/C: Fan. Jag trodde Iverson-bytet skulle gagna dig men du har ju, precis som resten av mitt lag, varit rätt kass de senaste veckorna. Bättring krävs annars skickas du iväg!

Mo Williams, PG: Jag trodde faktiskt att du skulle vara lite bättre. Du passar in bra i mitt lag och strategi men om du ska cementera din plats i CCB får du allt ta och disha ut lite fler assist och sno lite fler bollar. Din insats i straff-kategorin är guld värd dock. Tack!

Beno Udrih, PG: Egentligen gillar jag inte dig men du ger mig assists och steals och skjuter bra så du får nog stanna ändå. Hoppas att assisten går upp lite nu när Kevin Martin och hans bössa är tillbaka igen.

Richard Jefferson, SF: Jadu, RJ. Ser ut som att vi är på väg att ta skillda vägar du och jag men jag tror det är för bådas bästa. Tack för poängen du givit mig men det var lite för klent i de andra kategorierna för att jag skulle hålla kvar vid dig, speciellt som jag nu rasar handlöst i ställningarna.

Zach Randolph, PF/C: Z-Bo! Bra jobbat. Du gör ju inte mycket mer än scorar och griper returer men det gör du mängda bra. Kanske draftens bästa pick med tanke på att du gick först på 106:e plats. Hoppas bara att ditt bra spel håller i sig trots delad speltid och -rum med Kaman och Camby.

Andrea Bargnani, SF/PF/C: Bra grejer. Du spelar bättre än vad de flesta trodde du skulle göra och din SF/PF/C-kompatibilitet är värt om inte guld så i alla fall koppar, och kopparpriset har stigit på sistone. Dock måste du bli lite jämnare så jag slipper tveka över att ha dig aktiv hela tiden. Och fortsätt ta den till korgen. Du är ju sju fot hög och skjuter straffar som en gud så varför inte liksom?

John Salmons, SG/SF: Min förhoppning hos dig är att din redan bra skottprocent och dina assist får sig en skjuts nu när K-Mart 2.0 är tillbaka. Straffarna måste du bli lite bättre på också för att jag ska vara helt nöjd. Annars är din insats rätt stabil.

Rudy Fernandez, SG: Lagets nyaste ansikte. Och hittills har det ju gått bra! Fortsätt bomba treor och skjuta straffar men glöm inte bort returerna och assisterna också. Skulle hemskt gärna se att du plockar en halv steal till per match också. Annars är det prima skinka.

Tracy McGrady, SG/SF: Att du skadade dig var väl ingen större överraskning men en månads frånvaro är ju aldrig positivt. När du väl spelat har du varit bra men som sagt, få ordning på kroppen T-Mac så vinner vi det här!

Chris Kaman, PF/C: Bra inledning men precis som med T-Mac; är du skadad är du värdelös för mig. Så det ser ut som du ryker också. Tack för blockar och returer dock.

Nate Robinson, PG/SG: Du nästan bar mitt lag på dina låga axlar där ett tag så det kanske inte var konstigt att du skadade dig. Men att komma tillbaka för tidigt, bara för att skada sig igen, var ju inget vidare. Jag behöver ju dina dimes och steals. Ser fram emot när du återvänder för då jävlar.

Allt som allt har det varit en rätt konstig inledning på Fantasy-säsongen. Länge låg vi ohotade i topp av tabellen men en kombination av att de andra lagen spelat fler matcher samt en rådande skadoepidemi i CCB har fått oss att sjunka som en zeppelinare av schweizerost ända ner till sjunde plats där vi ligger nu. Farligast tycker jag (skid)Mark of Buddha ser ut att bli men jag är även lite rädd för G-Mans Galacticos och San Marzano Pomodoros. MEN om allt bara går som planen så ska det nog kunna gå vägen - The 'Boys will rise again!

1 kommentar:

Gagge sa...

Underbar artikel, Simon. Sen antar jag att J-Bro givit upp, eftersom han fortfarande inte aktiverat J-Smoove. Tre stycken GMs som redan lämnat sina skepp??? Vilket slöseri med Wade, Bron och Marion!

Jag tror liksom du att Viktor måste ses som favorit nu när Manu är tillbaka och Moped-Monta bara är två veckor bort eller så. Sen kommer Stefan att bli giftig om han bara får ordning på FTs och alla bortkastade bollar. Han returtagning är så överlägsen att det är löjligt....

Känns dock lite wierd att jag har 20% av dina fd spelare just nu...