onsdag 11 mars 2009

Sämsta kommentatorerna EVER!

Sacramento Kings har de absolut sämsta kommentatorerna av alla lag med egna sändningar i NBA. De är ka-ta-stro-faaaaaala. Inte nog med att de tycker att Kevin Sling-shot Martin är ligans bästa spelare, de häver även ur sig astronomiskt överdrivna superlativ över övriga Kings-spelare.

Idag gick de dock för långt.

Jag sitter och ser reprisen på Sacramento Kings - Hijack City Thunder (ända tills jag kommer på att Durant inte ens spelar) varpå Kingskommentatorerna börjar prata om vad som hänt nyligen i ligan. En av händelserna de pratar om är DWades game-winning buzzer beater mot Chicago kvällen innan varpå de spinner vidare om vilken MVP-lik säsong Wade har haft rent statistiskt.

Entré Rashad McCants.

För just efter MVP-snacket om Wade får McCants, ni vet han Gerald Greens cake-boy från förra årets dunktävling, bollen i en iso mot Malik Rose. Just det, Malik Rose som spenderat den senaste tiden hälften-hälften mellan att sitta på Knicks-bänken och på någon pizza joint i New York.

McCants går självklart förbi fetknoppen Rose lika lätt som en fläskpannkaka skulle få det svårt, gör en reverse lay-up varpå den ena av de katastrofala kommentatorerna utbrister:

"And there we can see some MVP-like body control from Rashad McCants!"

HAN GICK FÖRBI MALIK ROSE! David Lega hade för fan kunnat göra det! SKANDAL! Istället för att NBA inför massa regler för att man inte får ha långa shorts och annat trams borde de förbjuda kommentatorerna att överdriva så jävulskt!

2 kommentarer:

Gagge sa...

Jag hade kunnat scora på Malik Rose. Du hade förnedrat honom. Grymt motiverad förbittring och gnäll!

Anonym sa...

varfor inte:)