torsdag 28 juni 2007

Up for grabs, 2


Om ditt korpen-lag är i större behov av en högflygande scorer är nu även Gerald Wallace en free agent. Wallace, som var Charlottes bästa poänggörare den gågna säsongen, har nu tackat nej till att förlänga sitt kontrakt ytterligare.

Bobcats som dock hade förra säsongens billigaste spelartrupp borde dock ha möjlighet att fläska till Wallace med ett fetare kontraktsförslag.

Och vad som så länge har sett ut att bli Greg Odens stora dag imorgon har alltmer börjat lukta Kevin Durant. Tittar man på Portlands behov är ju egentligen en poäng-/mördarmaskin som Durant vad de egentligen borde sikta på. Fast jag tror ändå de kommer ta det tråksäkra före det säkra och välja Oden.

2 kommentarer:

Gagge sa...

Wallace har varit grym i år, så jag hoppas han kommer fortsätta utvecklas. Skönt att de fick han gratis från Sacto i expansionsdraften (tror de ångrar sig en smula idag).

Jag kan inte tänka mig att de inte tar Oden, och sedan styr upp ett paket med antingen Lamarcus eller Zack samt draft-val för en mad bomber. Då är de kandidater för slutspel nästa år!

moses blackman sa...

oavsett vem de väljer så kommer de ju spela slutspel nästa säsong. visst, western är sjukt tuff men de dödade fan på slutet den här säsongen och brandon roy kommer vara off the cuffs den kommande säsongen.

med oden kommer de stänga ned lag totalt, med durant kommer de outscora de flesta. portland kommer vara grejen nästa säsong. eller iaf den andra grejen efter golden state.