onsdag 9 januari 2008

Chris Bosh vill till New Orleans

Badly;

Tyvärr så kan Bosh, aka LILLEFOT från "Landet för länge sedan" (för visst ser CB4 ut som en dinosaurie?!?!?!), goofa runt hur mycket han vill men så länge det finns två forwards vid namn Lebron och Kevin i samma Conference får Bosh nog förlita sig till coachernas röster.

Mitt alldeles egna Hoop Dreams All-Stars ser ut som följer:

Western All-Stars:

Center: Amare Stoudemire
Två av mina grundkriterier när det kommer till All-Starröstande är sex appeal och slamma-jammafärdigheter. Med Amare som mannen i mitten kan jag räkna med 5-6 alley-oops och, förutom 2-3 monsterblockar, inte en tillstymmelse till försvar. Sexigt!

Power Forward: Tim Duncan
Timmy D är mitt undantag som bekräftar reglerna. Han är sjukt osexig, skjuter hellre planka-i än dunkar och spelar oändliga mängder kvalitativt försvar. Men han är helt enkelt FÖR bra för att inte tas med här, sjukt osexig eller inte. Och mitt alternativ var ändå bara typ Dirk Nowitzki och eftersom det är sexighet vi är ute efter och inte någon tysk hård-homo blir det dött lopp i sexighetstävlingen varför den bättre av de två blir mitt val.

Small Forward: Carmelo Anthony
Visst, Melo startade säsongen lite halvrisigt sådär och hade länge problem med siktet men den senaste månaden har han lätt, jag säger det igen; LÄTT!, varit den bästa small forwarden öster om Lebron James. Väster om Bron-Bron också för den delen. Och efter att Duncan dragit ned sex appealen är Carmelos charmiga leende som mirakelmedicin för den sjunkande skutan som nu med mirakelmedicinen i seglen kan cruisa iväg mot solnedgången till tonerna av Justins SexyBack (låten alltså, inte ryggen).

Shooting Guard: Kobe Bryant
Ok. Först och främst vill jag bara klargöra att jag inte tycker det är det minsta sexigt att våldtas. Det är otroligt onödigt och omoget. Punkt. Dock är väl ingen All-Starmatch fullkomlig utan den bästa spelaren på plats. Sen besitter ju grabben en sjuhelsickes slamma-jammakunskap bara han inte nöjer sig med fall-away jumpers istället. Kobe, gör som Trick Daddy; Take it to the house!

Point Guard: Baron Davis
Egentligen så har Chris Paul varit mycket bättre än Baron hittills (detsamma gäller kanske Brandon Roy, Steve Nash och Allen Iverson också för den delen) men har man som B Diddy ett så utomordentligt stiligt skägg och som jag en alldeles förblindande och förvirrande man-crush så går det som det går.

Eastern All-Stars:

Center: Dwight Howard
Förmodligen omröstningens enklaste val. Dwight är inte bara den enda bra centern i öst, han dunkar dessutom fler gånger än andra lag gör tillsammans. Spelar egentligen onödigt mycket försvar för en sådan här tillställning men jag har överseende med det eftersom monsterblockar är just min kopp te när det kommer till försvar.

Power Forward: Kevin Garnett
Världens näst kändaste KG (efter Bergström) har tagit Boston till nya höjder och är även han ett självklart val. Precis som Howard spelar Garnett tyvärr lite för mycket, och framförallt för intensivt, försvar men han är upphovsmannen till en av min favoritdunkar genom tiderna (nummer två på den här listan; Topp 10 Garnett-dunkar) så försvaret får gå för den här gången.

Small Forward: Lebron James
Att välja All-Stars från Eastern Conference är nog det tråkigaste och minst utmanande jag någonsin gjort. Cleveland har i och för sig sugigt pung, vilket inte alls var förvånande för undertecknad, men Lebron har statistiskt sett sopat banan (frukten alltså) med alla andra. Och eftersom både humor och muckler ofta anses som sexigt håvar han ju in massvis med sex appeal-poäng också. Sen har jag hört ryktesvägen att The L-Train ska kunna dunka också.

Shooting Guard: Dwayne Wade
DWade har gått skadad en hel massa och har väl inte kommit upp i normal standard vilket har avspeglats på Miamis bedrövliga resultat, eller rättare sagt avsaknad av resultat. Oavsett vilket så är han utan tvekan den bästa Shooting Guarden i öst. Dock tycker jag att han ska sluta apa efter Lebron som han gjort i sin senaste Gatorade-reklam (se HÄR). "Roliga" röster och multipla personligheter är Lebrons grej. Du ska bara se snygg ut i kostym och drajva sanslöst hårt mot korgen.

Point Guard: Gilbert Arenas
Jag vet att Gilbert är skadad och förmodligen kommer vara det under All-Starmatchen också men vad skulle jag göra? Jag kan ju inte svika en kompis. Och vem skulle jag annars ha röstat på? Chauncey Billupps? Nej då hade vi tappat 10 sekunder per anfall bara för att han skulle snigla upp bollen. Jason Kidd? Nej verkligen inte. Det här är en All-Starmatch och inget pensionat. Och har ni sett MTV Cribs när de var hemma hos Kídd? Det är nog det osexigaste jag sett, någonsin.

GÅ IN HÄR FÖR ATT RÖSTA.

Inga kommentarer: