tisdag 2 oktober 2007

I love Psycho


Jävlar vad jag älskar Stephen Jackson. Han är som en cool storebror som är fylld av fantastiska idéer och som alltid ställer upp för en, no matter what. Ni kommer väl ihåg hur han ställde upp för Ron Artest för två säsonger sen och hur han i somras så väldigt heroiskt bröt ett slagsmål utanför en strippklubb i Indianapolis genom att skjuta några skott i luften med sin pistol (killen går på strippklubb i sällskap med en pistol, hur grymt är inte det?).

Och nu är Stephen, aka Psycho, aka Dirkdödarn, Jackson om möjligt ännu coolare än någonsin. Han har nämligen skaffat en ny tatuering, och inte vilken tatuering som helst.

Nej Jackson, som sedan tidigare dels har en tatuering föreställandes sig själv som ruter knekt på ryggen samt en snubbe som skjuter med ett automatvapen på ena underarmen, har nu skaffat ett par beende samt pistolhållande händer framför ett kyrkofönster - MITT PÅ MAGEN. Magiskt.

Och om inte det var nog förklarade han sin nya magkonst som "I pray I never have to use it again" bara för att sekunden senare förklara den numera inte bara tatueringsprydda utan även nästan tio kilo nedbantade magen med att han "wasn't trying to. I'm a sexy guy, you know? It happens."

Vilken hjälte!

För mer intressant läsning om Psycho:
SE HÄR.

Ps. Anmälningarna till Hoop Dreams Fantasy-liga fullkomligen strömmar in men än finns några få platser över. Först till kvarn. Ds.

Inga kommentarer: