tisdag 23 oktober 2007

Världens roligaste basketfantast

Idag deltog Will Ferrell, tillsammans med bland andra Scrubs-Turk (som av någon anledning är inblandad så fort som NBA ska ha med random-kändisar att göra), superfanet Spike Lee, Samuel L. Jackson (mest känd från filmen Snakes on a plane) och TNT:s basketexpert och före detta NBA-spelaren Kenny Smith, i draften till årets NBA Cares Celebrity Fantasy League.

Dussinet mer eller mindre kända celebriteter valde 3 guards, 3 forwards, 1 center, 2 allt-i-allos och 4 bänkspelare var till sina lag och kommer under säsongen tävla mot varandra om att få ge bort sina vinstpengar till olika välgörande ändamål.

Och till Inge Ingenssons förvåning bjöd Will Frizzle på hejdundrandes underhållning. Eller vad sägs om att han till sitt Fantasy-lag först valde gapskrattet Mike Dunleavy Jr. och sedan till och med lyckades toppa det jätteskämtet med att välja den skadade och för säsongen läktarplacerade Elton Brand (för alla vet ju att ramla-och-slå-sig-humorn och lyteskomiken är de bästa humorsarna). Ferrell vet allt hur han ska få folk att skratta och är aldrig sen att bjuda på sig själv. Vilken kille!

Ferrells lag:

G Manu Ginobili - SAS [SG]
G Randy Foye - MIN [PG, SG]
G Tracy McGrady - HOU [SG]
F Ron Artest - SAC [SF]
F Dirk Nowitzki - DAL [PF]
F David Lee - NYK [PF]
C Yao Ming - HOU [C]
UTL Rajon Rondo - BOS [PG]
UTL Troy Murphy - IND [PF, C]
Bench Mike Dunleavy - IND [SG]
Bench Wally Szczerbiak - SEA [SF]
Bench Luke Walton - LAL [SF]
Bench Elton Brand - LAC [PF]


Och när vi ändå är inne på ämnena basket och Will Ferrell, hur mycket längtar vi inte redan till februari nästa år?Jo, JÄTTEMYCKET!

Inga kommentarer: