fredag 11 maj 2007

Utan ljus och lykta


Den gode Lebron och hans kamrater har verkligen slagit mig på fingrarna för att jag inte visat de någon uppmärksamhet under den första slutspelsomgången. Mitt tips att New Jersey Nets skulle gå segrande ur den andra omgången verkar vara det dummaste jag skrivit sedan jag trodde att Miami skulle slå ut Chicago.

Cleveland har vunnit de båda inledande mötena, och de har gjort det på sitt gamla, beprövade sätt - genom att ta returerna (det blir nämligen en hel del då de bara mäktat med att skjuta strax över 40% från golvet). Cavs har under matchserien till exempel tagit 27 fler offensiva returer än Nets. Lebron har även dubbel-dubblat båda matcherna och Sasja Pavlovic har bidragit en hel del, hade bland annat en grym block på J-Kidd i första matchen och ett snitt på 16 poäng per match so far.

Fortsätter det såhär måste New Jerseys mannar spela näst intill felfritt för att jag inte ännu en gång ska stå där med skägget i brevlådan och sopkvasten uppkörd där bak. Men som sagt, det ser ju inte så vidare värst lovande ut varken för mig eller för Nets.

3 kommentarer:

Martin sa...

Off Topic:
Härligt med en svensk nba-blogg, här lär man titta in igen. Jag är ett relativt fanatiskt fan av Raptors som kämpar vidare för att bearbeta att Nets vann.

Tack också för att ni hjälpte mig till sports-scene, så att jag slipper kolla på fler kinesiskt-kommenterade matcher. Inget ont mot kineser eller deras språk, men jag fattar inte ett skit.

moses blackman sa...

martin. hear-ye, hear-ye. vi hatar också kineser. eller asiater i allmänhet. och vi håller allt ont mot kineserna och deras språk efter att ha varit tvugna att uthärda en hel veckas matcher på kantonesiska. sucks.

raptors kommer nog tillbaka starkare än någonsin nästa år och vi vet ju alla att Bargnani om en 2-3 år kommer vara den nya Dirk, fast clutch. Var ju synd att Garbo skadade sig i slutet av grundsäsongen, annars kan jag nästan lova att de gått vidare mot Nets.

Martin sa...

Sant. Raptors är på gång... Garbo hade varit ovärderlig mot jefferson, och dessutom en riktig veteran. Nästa år kommer Bosh och Bargnani dominera!

Sitter nu och njuter av Marv Alberts ljuva stämma till Spurs-Suns game 2.