torsdag 31 maj 2007

When the going gets tough, the tough gets going

Kobe vill bli tradad från Lakers! Eller vill han det? Bitchen Bryant har de senaste dagarna givit lite otydliga signaler angående sitt vara eller icke vara i den gul-lila uniformen nästa säsong.

Kobe är sur som fan för att den inkompetenta Lakers-ledningen gång på annan sjabblar bort möjligheter att återigen göra Los Angeles till ett vinnande lag. De har försökt fylla det enorma hålet efter Shaq Daddy med en snorunge vid namn Andrew Bynum och bytte bort Kobes bästa kompis Caron Butler mot en av de mest misslyckade förstadrafterna någonsin, Kwame Brown.

Sedan lät de bli att värva Baron Davis, som är född och uppvuxen i South Central och som spelade för UCLA under sin collegetid, samt Carlos Boozer, som sedermera blivit både All Star- och landslagsmaterial. Och för att applicera ytterligare en klick grädde på inkompetensmoset tackade Lakers-ledningen nu senast nej till att byta den unge och ännu osäkra Bynum mot Jason Kidd, en av tidernas bästa point guards - ett managementfiasko som endast Kevin McHale och hans Timberwolves-stab skulle kunna komma i närheten av.

Kobe gick igår därför ut i radio och sa att han nu önskar att bli bortbytt, bara för att sedan återvända till etern några timmar senare och lite mer nyanserat förklara att; det är tufft just nu, han vill bort om inte Lakers tar sig i kragen och styr upp något men att han fortfarande litar på Phil Jackson och att om Lakers vill att han stannar så stannar han.

Ungefär vad han har gnällt om tidigare, alltså.

Men den här gången verkar det dock vara på allvar. Vi här på Hoop Dreams ser verkligen fram emot ett Kobe-byte, som förhoppningsvist kommer placera Bryant i den hopplösa Eastern Conference.

Personligen hoppas jag att Kobe går till Knicks (i utbyte mot Steve Francis, Quentin Richardson och kanske någon till) alternativt till Bulls (i utbyte mot Ben Gordon och Tyrus Thomas). För hur skulle det inte vara att se Kobe hålla låda i MSG eller som en MJ-reinkarnation i Chicago Bulls?

Jo det ska jag säger er, det skulle vara grejen!

(Hela, you know, radiointervjun, you know, har ni här, you know)

Inga kommentarer: