måndag 24 mars 2008

Krigsfilosofi

Jag har ganska länge gått och funderat på att skriva en recension av Golden State Warriors och deras så fantastiskt okonvetionella lag, tränare och spelstil. Att inte rätta sig i ledet är nämligen ett av mina största intressen och kanske är det därför Warriors har blivit mina absoluta favoriter.

Men eftersom jag för tillfället är ganska upptagen av annat och inte har tid att skriva en Warriors-uppsats på 2500 tecken får ni nöja er med en liten sammanfattning signerad Stephen "Psycho" Jackson (angående gårdagens magnifika vinst mot Lakers där nämnda Jackson i absoluta slutskedet av matchen och med en enpoängsledning i bakfickan hystar iväg en enormt lång och matchavgörande trea, trots att det är gott om tid kvar på skottklockan):

"But after watching us all year, you should expect that we're going to do the opposite of the norm, you know what I mean? That's how we play, that's our team, that's what we're built on. Just making up our own stuff. You know Nellie, he does everything that you don't expect him to do."

Inga kommentarer: