torsdag 26 juni 2008

Entré; NBA 2008/2009

Säsongen började tidigare än väntat!

Det verkar nämligen som att Toronto Raptors och Indiana Pacers kommit överens om en trade som skickar den nackade PG:n T.J. Ford samt den tunnhårige slovenska centern Rasho Nesterovic ner söderöver i utbyte mot jättebebiscentern Jermaine O'Neal.

Både T.J. och JO har de senaste säsongerna varit en aning skadedrabbade, för att uttrycka det milt, och ingenting är klart förrns de gått igenom de respektive lagens fysikbesiktning. Rasho har sedan Andrea Bargnanis ankomst till Toronto fått mindre och mindre speltid och har sett dystrare och dystrare ut (även om han inte direkt såg ut som Toker innan heller, frågan är om någon någonsin sett honom dra på smilbanden).

Dock ser jag det här som en jättevinst för Toronto såvida inte JO:s knä är indisponibelt. Tänk bara en frontcourt bestående av JO som center, Chris Bosh som power forward och Andrea Bargnani som den långa small forwarden han egentligen är. Vilken grej!

Kul också att Jose Calderon nu får point guard-rollen, som han förra säsongen mer än nog bevisade tillhörde honom och inte Ford.

1-0 till Europa.

Inga kommentarer: