måndag 12 mars 2007

Raketsnackis


Jag har alltid tyckt att Tracy McGrady sedan han kom till Houston Rockets varit en av de mest malplacerade spelarna i hela NBA. Hans skelande jaggörvadjagkännerför-image går liksom inte ihop med de andra helyllekillarna i laget.

Jag menar, vem ska T-Mac snacka hoes'n'gats med på de långa bortaresorna? Shane Battier, knappast. Steve Nowak, åh nej han vet nog inte ens vad en hoe är. Yao Ming, kan nog hålla timmeslånga föredrag om ris men hoes'n'gats vet han nog ingenting om.

Man skulle ju kunna tänka sig att Dikembe Mutombo, som härstammar från det då kallade Zaire där varenda 12-åring springer runt med en ak47:a hängades över axeln, skulle kunna ett och annat om vapen men då måste man tänka på att man inte förstår ett ord av vad han säger. Allt som kommer ur hans mun låter mer som ett avgrundsvrål med afrikansk brytning än någonting annat.

Nej om jag var Tracy skulle jag genast gå upp till lagledningen och kräva att de skulle försöka byta till sig Ron Artest eller nån annan bad boy, det verkar onekligen vara väldigt ensamt på Rocketstoppen (se bildbevis).

Inga kommentarer: