måndag 29 september 2008

50 orsaker varför HDB älskar NBA; Nr. 35

Orsak 35: 13 poäng på 33 sekunder

Vi tar oss tillbaka till den tionde december 2004. Klockan börjar närma sig två på natten och jag och J-Homo sitter uppe och käkar loaf cake och Doritos i en sunkig kvart i svenne-ghettot Marble Arch, London (no-homo). Vi har sedan midnatt suttit och tittat på Channel Fives NBA-sändning och kvällens drabbning står mellan de fröjdiga Houston Rockets och de mer än hatade San Antonio Spurs.

Stämningen har blivit lite tryckt eftersom det än en gång ser ut som att kuk-Spurs ska förstöra vår basketuppesittarkväll - Spursledning med 10 poäng och under en minut kvar att spela. Då brakar helvetet lös!

Yao Ming dunkar i två poäng efter en fin pass av mäster Tracy McGrady och när Spurs ska passa in bollen stjäls den av en Rockets-spelare (som jag inte kommer ihåg vem det var och på grund av sunkig videokvalitet har svårt att se vem det är. Battier? Novak? Jag är tacksam för svar) som dunkar i två poäng till. Spurs-ledningen är nu nere i 6 poäng och det är nu T-Mac tar över matchen totalt.

Resten är historia och en av de bästa sista-minuten-bedrifterna genom NBA:s historia! Och som tur är finns den såklart sparad på Youtube;Tack T-Mac! Du räddade vår natt! Det är på grund av sådana som du som vi älskar NBA (no-homo)!

2 kommentarer:

jakobb sa...

scott padgett! den enda gången han någonsin gjort någon annan människa glad.

moses blackman sa...

han äre ja!

vilken högoddsare!