fredag 5 september 2008

Busy Bee's Basketball Breakdown, v.36

Eftersom jag nu inte bara filar på en riktig utbildning (om än för närvarande förberedande) utan även gett mig på en återupptagen basketkarriär så har bloggandet den senaste tiden fått ge vika för sömn, mat, telefonsamtal samt Studio 60 on the Sunset Strip när dygnets timmar ska fördelas.

Det har dock hänt en del, och eftersom jag fortsatt förmodligen kommer vara ganska upptagen och kanske inte hinner blogga när nyheterna är rykande färska (inte för att HDB någonsin slagit rekord i vare sig heta nyheter eller frekventa uppdateringar), har jag nu bestämt mig för att införa Busy Bees Basketball Breakdown - en "nyhets"sammanfattning som de veckor då bloggposterna är färre än Lil Waynes tatueringar är många kommer få gälla som ynklig ursäkt för att behålla den här bloggen up-and-running. Nog med dravel, låt oss bryta basketveckan i bitar;

Donyell Marshall har trots sin avlånga ålder av 35 år lyckats tjata till sig ett kontrakt med Sixers. Marshall kan dock passa in ganska bra då Philly är värdelösa bortom trepoängslinjen plus hade en ganska tunn front-line innan Donnie D anslöt med sin storlek och, relativt bra, trepoängsskytte. Ännu en fjäder i Sixershatten.

NBA drog i veckan igång sitt Hur-Man-Lär-Sig-Bli-Ett-Pro-Och-Inte-Splashar-Ut-All-Cash-På-Brudar-Och-Blunts-Bootcamp för den kommande säsongens rookiesar men redan innan commish Stern hade hunnit hålla sitt öppningstal hade Kansas-spelarna Mario Chalmers och Darrell Arthur blivit hemskickade för att de hade klippt en hövding med några kjoltyg på Arthurs rum. Stern ska ha blivit rosenrasande och de båda rooksen kanske får vänta några matcher när säsongen väl sätter igång innan de får göra sina NBA-debuter.

Idag väljs bland andra Hakeem "the babymaker" Olajuwon, Patrick Ewing och Pat Riley in i basketens Hall Of Fame. För bra textrader om dessa herrar bör ni klicka er vidare till ESPN:s basketsida.

Det blev som förväntat, Oklahoma City avslutas med ett Thunder. Och om ni tycker det namnet är lame så ska ni bara se deras LOGO.

Ryktet säger att förmodade bottengängen Memphis Grizzlies och New York Knicks är nära ett triobyte där Marko Jaric och Darko Milicic flyttar österut till det stora äpplet och den långsamme ball-hogen Zach Randolph lämnar Knicks och Mike D'Antonis kommande spring-och-skjut-spel och flyttar till Elvis hemtrakter där han kan fortsätta vidga sina dimensioner med allt från banan-och-jordnötssmörsmackor till grillbiffar som heter duga. Dock är det hela som sagt fortfarande kvar på ryktesstadiet och föga lär hända under helgen.

Slutligen kan jag meddela till alla er som tvivlat på Ron Artests hängivelse till sitt nya lag att ni kan sluta. Bums. Ron-Ron har till och med gått under rakapparaten för att visa hur mycket han kommer kämpa för Rockets den kommande säsongen;

Inga kommentarer: