onsdag 18 april 2007

Sista natten med gänget

Inatt smäller det. Sista grundomgången för denna säsong och äntligen, ÄNTLIGEN är det dags för slutspel igen. Inte för att grundsäsongen saknat spänning och underhållning utan bara för att NBA-slutspelet är det största och bästa skådespel sedan Gud lyckades skapa all den här skiten på bara sex dagar.

De senaste omgångarna har bjudit på en hel del skrällar, mest beroende på att lag som Spurs och Mavericks har vilat sina bästa spelare, och de som hållit sig framme har nog kunnat vrida en och annan krona ur de stora spelbolagens fickor. Senast inatt vann Warriors mot Mavericks för tredje gången den här säsongen. Ska dock tilläggas att Dirk, Josh Howard, Stackhouse och Dampier inte spelade för Dallas.

Därmed leder Golden State fortfarande med en hel match över L.A. Clippers som igår överraskande vann mot Phoenix Suns, som till skillnad från Spurs och Mavericks har fortsatt att spela med sin vanliga uppställning. I sista omgången möts Golden State Warriors mot Portland Trailblazers och L.A. Clippers mot New Orleans/Oklahoma City Hornets. Clippers måste vinna samtidigt som Warriors förlorar för att gå vidare vilket betyder att Golden State, som inte varit i slutspel de 12 senaste säsongerna, har allt i sina egna händer.

Inga kommentarer: